log

Kaunis Showgirls slotti

Uusi kolikkopeli Showgirls on omistettu kabareetanssijoille. Slotin nimi viittaa erittäin suosittuun Paul Verhoevenin elokuvaan nimeltään "Showgirls", vaikka ei slotti perustu tähän leffaan. Joka tapauksessa Showgirl on upea peliautomaatti, josta löytyy oikein kauniita tyttöjä, vaikuttava grafiikka ja hyviä erikoistoimintoja. Lyhyesti sanoen jos pidät rahapeleistä ja kauneudesta, kokeile tätä peliä välittömästi!

Showgirls kolikkopelin erikoisominaisuudet

Kyseisessä slotissa on käytössä viisi kelaa ja 25 panoslinjaa. Showgirls tarjoaa pelaajille erikoissymboleja, kiinnostavan bonuspelin, riskipelin ja muita kivoja toimintoja.

Pelatessasi tätä slottia voit aktivoida niin paljon linjoja kuin haluat. Linjakohtainen panos vaihtelee 2-400, joten suurin mahdollinen panos per pelikierros on 10 000.

Pelaajan tavoitteena on kerätä samanlaisia symbolia samalla aktiivisella linjalla. Symbolien pitää sijaita peräkkäin alkaen ensimmäiseltä kiekolta. Maksetaan vain suurin voitot per linja. Loppullinen voittosumma riippuu niin linjakohtaisesta panoksesta kuin voittokertoimesta. Maksimikerroin on x1000.

Voiton jälkeen pelaaja voi halutessaan pelata riskipeliä, jossa tuplaustoiminnon avulla on mahdollista tuplata voitot. Showgirlsin riskipeli on hyvin perinteinen, siinä pelaajan tulee arvata pelikortin väri.

Showgirlsin symbolit ja toiminnot

Pelatessasi Showgirlsia pääset tutustumaan ihaniin tyttöihin. Nämä tytöt-symbolit esiintyvät erilaisissa rooleissa ja voivat laajeta koko kiekoksi. Lisäksi slotti tarjoaa tutut pelikorttisymbolit A-10. Mukana on myös wild- ja scatter-symbolit, jotka parantavat pelaajan voittomahdollisuuksia huomattavasti. Wildina toimii punainen sydän ja scatter-symboli on puolestaan kuva shampanjasta. Wild tuttuun tapaan korvaa kaikki muut tavalliset pelisymbolit scatteria lukuun ottamatta. Lisäksi bonuspelin aikana wild-symboli saa ylimääräisiä ominaisuuksia.

Showgirlsissa scatter-merkki voi ilmestyä ainoastaan kiekoilla 2, 3 ja 4. Kun kolme scatteria tulee ruudulle samanaikaisesti, pelaaja saa kolminkertaisen panoksensa takaisin ja pääsee Girls Gone Wild ilmaiskierrostilaan. Tässä bonustilassa pelaajalle annetaan ilmaiskierrokset, joiden aikan toimivat kiinnostavat erikoistoiminnot ja ehdot. Lisätiedot voit saada peliautomaatin infosta. Itseasiassa tässä ei ole mitään monimutkaista, aloita vaan pelaamisen ja katsot miten peli sujuu.

Showgirlsin on kehittänyt Novomatic peliyhtiö, mikä tarkoittaa, että mahtava pelikokemus on taattu!

Yhteenveto Showgirls kolikkopelistä

Showgirls peliautomaatin hyvistä puolista löytyy värikäs laadukas grafiikka, upeat tytöt, jännittävä bonustila, tuplaustoiminto, erikoissymbolit ja mukava äänimaailma. Kyseinen slotti on todellakin pelaamisen arvoinen, kokeile itse jo nyt!

  • Kehittäjä: Novomatic
  • Kiekot: 5
  • Panoslinjat: 25
  • Wild-merkki: kyllä
  • Scatter-symboli: kyllä
  • Ilmaiskierrokset: kyllä
  • Voittokertoimet: kyllä
  • Tuplaustoiminto: kyllä

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by parkinggameszone.com. All Rights Reserved