log

Kiinnostava Metamorphosis kolikkopeli

Metamorphosis peliautomaatti Mekurilta sopii täydellisesti kaikille klassisten pelikoneiden faneille. Tämä värikas slotti on varustettu loistavalla grafiikalla ja mukavalla käyttöliittymällä. Peliruudulla näkyy 5 kiekkoa ja 10 voittolinjaa, joilla sijaitsevat teemaan sopivia värikkäät pelisymbolit. Saksalainen pelikehittäjä Merkur on tarkoituksella antanut luomukselleen sellaisen nimen. Jos sinua kiinnostaa, mistä on tullut slotin nimi ja mitä kivaa se tarjoaa, lue meidän arvostelu. Ne pelaajat, jotka ovat kiinnostuneet tästä mahtavasta kolikkopelistä, pääsevät pelaamaan sitä aivan ilmaiseksi online.

Metamorphosis pelin erikoisominaisuudet

Metamorphosis sisältää ihania symboleja kuten perhosia, ruusuja ja muita kukkia. Mukana on myös tutut pelikortit ja upea sininen perhonen, jolla on erikoinen asema tässä slotissa. Pelaaja voi aktivoida joka 5 tai 10 voittolinjaa ja panostaa 0,01 – 2 per linja.

Yhteensä pelissä on vain kuusi symbolia, joista yksi on erikoinen. Sininen perhonen toimii wild-merkkinä, joka voi auttaa muodostamaan voittoyhdistelmiä korvaten muita pelisymboleja. Valkoinen ruusu tuo pelaajalle 0,20-2000 kolikkoa, punainen tai sininen kukka 0,10 – 1000 kolikkoa, A ja K pokerisymbolit 0,05-400 kolikkoa ja J, Q – 0,05-200 kolikkoa.

Metamorphosis pelin erikoistoiminnot

Kyseisessä kolikkopelissä jokainen voittoyhdistelmä vie pelaajan riskipeliin, jossa pelaajalla on kaksi vaihtoehtoa – korttipeli tai ns. portaat-peli. Korttipeli pelataan tuttuun tapaan eli pelaajan tulee arvata pelikortin väri. Hyvällä tuurilla pelaaja voi tuplata voittonsa, mutta jos hän ei onnistu arvaamaan oikein, hän menettää kaikki voittonsa.

Jos pelaaja valitsee toisen vaihtoehdon, hänen edessään on portaat, jotka sisältävät rahapalkinnot. Vilkkuvat portaat näyttävät summan, jonka voit lisätä voittoihisi. Tässä ratkaisee vain onni - joko nouset korkealle tasolle ja saat paremman palkinnon tai laskeudut alemmalle tasolle ja saat vähemmän. Mahdollisuudet ovat siis 50-50. Molemmat riskipelit sisältävät Collect half toiminnot, joten pelaaja voi saada puolet ja postua pelistä. Rohkeat pelaajat voivat käyttää slotin riskipelin hyväkseen ja saada todella suuria voittoja. Onnea vaan riskipeliin!

Yhteenveto Metamorphosis slotista

Merkurin valmistama Metamorphosis slotti on klassinen kolikkopeli, joka houkuttelee pelaajia yksinkertaisella rakenteeltaan. Käytössä on siis vain 6 symbolia, 5 kiekkoa ja 10 voittolinjaa. Jännittävä riskipeli on tietenkin mukavaa lisää. Yksinkertaisuudesta huolimatta Metamorphosis tarjoaa pelaajille anteliaasti voittoja.

Tutustuaksesi tähän kiinnostavaan kolikkopeliin kunnolla, suosittelemme pelaamaan sitä ensin ilmaiseksi. Sitten kun olen jo harjoitellut riittävästi voit pelata oikealla rahalla.

  • Pelin kehittäjä: Merkur
  • Kiekot: 5
  • Voittolinjat: 10
  • Wild-merkki: kyllä
  • Scatter-merkki: ei
  • Riskipeli: kyllä
  • Bonuspeli: ei
  • Voittokerroin: ei

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by parkinggameszone.com. All Rights Reserved