log

Mahtava kolikkopeli Under Construction

Under Construction on viiden kiekon ja 30 voittolinjan slotti, joka ensi silmäyksellä vaikuttaa hyvin yksinkertaiselta pelikoneelta ja on se todellisuudessa helppoa pelata. Under Constraction on Booming Gamesin kehittämä kolikkopeli, mikä tarkoittaa, että pelaajaa odottaa erinomainen pelikokemus.

Kyseinen slotti tarjoaa valtavan progressiivisen jättipotin, joka voi päästä käsiisi milloin vain. On tullut aika rakentaa jackpot-unelmatalosi. Kuinka monta kerrosta sen tulee sisältää? Aletaan rakentaa!

Under Constructonin erikoisominaisuudet

Under Construction sopii niin pienten painosten ystäville kuin High-Rollerillekin, sillä pienin panos on vain 1 sentti ja suurin 300 euroa.

Under Constraction slottia on hyvin helppoa pelata. Ensin teet panoksen ja valitset aktiivisten voittolinjojen määrän. Sitten painat vaan painikkeesta ja peli käynnistyy. Wild-symboli tuttuun tapaan auttaa muodostamaan voittoyhdistelmiä korvaten muita tavallisia voittosymbolia. Wild on myös slotin arvokkain symboli. Viisi wild-symbolia tuo mukanaan jopa x10 000 voittokertoimen.

Lisäksi käytössä on scatter-symbolejä, jos saat niitä vähintään kolme kappaletta pääset ilmaiskierrostilaan. Kolmella scatterilla saa 10 kierrosta, neljällä 20 ja viidellä jopa 30 kappaletta!

Kun kiekoille 1 ja 5 samanaikaisesti ilmestyvät Wild-symbolit, käynnistyy Pick Me peli. Kun tulee kaksi Pick Me symbolia, pelaajat voivat valita yhden palkinnoista.

Bonuspeli aktivoituu kolmella bonussymbolilla. Bonuspeli sisältää neljä tasoa ja jokaisella niistä pelaajan tulee valita esineet, jotka paljastavat voittokertoimet.

Tutustuaksesi voittosymboleihin ja voittojakoon käy läpi voittotaulukko.

Under Constraction kolikkopeliä voi pelata myös mobiililaitteilla. Pelin mobiiliversio toimii erinomaisesti älypuhelimella ja tabletilla. Tietokoneen ja mobiili- versiossa toimivat samat säännöt. Pelaaja voi käyttää myös Autoplay toimintoa.

Under Constructionin jackpotit

Under Construction kolikkopeli pitää sisällään kaksi progressiivista jättipottia, jotka annetaan aivan satunnaisesti, joten pelaajien ei tarvitse muodostaa voittoyhdistelmiä voittaakseen jackpotin. Mitä enemmän panostat Under Constraction hedelmäpeliin, sitä paremmat voittomahdollisuudet sinulla on. 1% kaikista panoksista tulee jättipottiin, joten se kasvaa kasvamistaan.

Yhteenveto Under Construction pelistä

Kaiken kaikkiaan Under Construction on hauska peliautomaatti, joka tarjoaa pelaajille erilaisia erikoistoimintoja ja suuria voittoja. Vaikka slotin grafiikka on aika yksinkertainen, kokonaisuudessa se on taitavasti kehitetty, joten loistava pelikokemus on taattu. Kokeile tähän kivaan kolikkopeliin jo nyt vaikkapa ilmaiseksi ja nauti sen mahtavista toiminnoista. Onnea vaan peliin!

  • Kehittäjä: Booming Games
  • Kiekot: 5
  • Panoslinjat: 30
  • Wild-merkit: kyllä
  • Scatter-symbolit: kyllä
  • Bonuspeli: kyllä
  • Progressiivinen jättipotti: kyllä
  • Palautusprosentti: 94,5 %

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by parkinggameszone.com. All Rights Reserved