log

Yucatan kolikkopeli Merkurilta

Uusi kolikkopeli Yucatan perustuu mayojen valtakunnan mystisiin tapahtumiin. Tämä slotti on Merkur peliyhtiön luomus, joka sisältää 5 kiekkoa ja 50 voittolinjaa. Yucatan pelissä todellakin herkutellaan teemalla ja sen inspiroimilla grafiikoilla. Jo ensimmäisestä pyöräytyksestä lähtien on selvä, että ei nyt pelata mitään tusinapeliä. Merkurin kolikkopeli näyttää upealta!

Yocatan kolikkopeliä voit kokeilla myös ilmaiseksi, jos haluat ensin tutustua tämän slotin ominaisuuksiin ja vasta sen jälkeen aloittaa pelaamisen. Oikeat voitot saat kuitenkin vain pelaamalla oikealla rahalla. Onnea vaan pelaamiseen!

Yucatan slotin erikoisominaisuudet

Yucatan peliautomaatti ei ole varustettu 3D-grafiikalla, mutta sen ulkoasu on silti vaikuttava ja muistuttaa jonkin verran Lara Croft kolikkopeliä.

Taustalla näkyy palmuja, eksoottinen nainen ja paikallinen temppeli. Eniten huomiota kiinnittää kuitenkin aarteiden toteemit kuten naamiot ja kolikot. Kaikki tässä pelissä niin kuin odottaa meidän löytävän ne, mikä voi olla jännittävämpi?

Yucatanin symbolit ja toiminnot

Slotin scatter-symbolina esiintyy mayojen kalenteri. Vähintään kolmella scatterilla pelaaja pääsee ilmaiskierrostilaan. Kolme kalenteria tuovat 10 ilmaiskierrosta, neljä – 25 kierrosta ja viisi puolestaan jopa 100 ilmaiskierrosta. Mikä parasta viidellä scatterilla saa 4 000 kolikkoa.

Wild-symbolina toimii ihana papitar, joka korvaa tarvittaessa minkä tahansa muun pelisymbolin muodostaakseen voittoyhdistelmän. Scatter-symbolia se ei voi kuitenkaan korvata.

Lisäksi Yucatan hedelmäpeli pitää sisällään kaksi riskipeliä, joissa pelaaja voi tuplata voittonsa. Tarjolla on kaksi vaihtoehtoa. Toinen on perinteinen monille pelaajille jo tuttu korttipeli, jossa pelaajan tulee arvata kortin väri. Toisessa riskipelissä pelaajan edessä on portaat, jotka sisältävät erilaisia rahapalkintoja. Ota riskit, valitse yksi peli ja kokeile onneasi!

Yucatan slotista pitävät eniten pienten panosten ystävät, sillä slotin pienin panos on 0,50 kolikkoa ja suurin puolestaan 20 kolikkoa. Pelistä voi silti voittaa isoja rahapalkintoja, sen palautusprosentti on korkea, ja erikoistoimintojen ansiosta voitot tulevat usein.

Yhteenveto Yucatan kolikkopelistä

Yucatan näyttää upealta juhlalta, jossa pidetään hauskaa. Vaikka Yucatan ei sisällä progressivista jättipottia, kolikkopelistä on siitä huolimatta mahdollista saada varsin huomattavia voittosummia. Jättipotin puuttuminen ei ole tässä tapauksessa puhtaasti negatiivinen asia, koska näin ollen kaikki slottiin tehdyt talletukset eivät mene suoraan jackpotiin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että pelin muutkin voitot ovat keskimääräistä houkuttelevampia.

Yucatan peliautomaatti on tullut jo monien pelaajien suosikkipeliksi, tuleeko sinustakin sen seuraava fani?

  • Pelin valmistaja: Merkur
  • Kiekot: 5
  • Voittolinjat: 50
  • Wild-symboli: kyllä
  • Scatter-symboli: kyllä
  • Riskipeli: kyllä
  • Ilmaiskierrokset: kyllä
  • Maksimipanos: 20

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by parkinggameszone.com. All Rights Reserved